STILL EXH-SF 16C-20C Akülü Transpalet

Akülü Transpalet STILL EXH-SF 16C-20C

 

Manevra kabiliyeti ve sezgisel kullanım yeni bir boyuta taşındı – katlanabilir stand-on platformlu EXH-SF 16C/20C alçak kaldırma paletli kamyon, hafif ila orta ağırlıktaki yatay taşıma operasyonları için akıllı asistandır. Etkileyici ince boyutlarıyla paletli kamyon, ağır vasıtaları yüklerken ve boşaltırken çok kolay manevra yapabilir ve elektrikli direksiyon ve yenilikçi STILL dümeni sayesinde hassas bir şekilde çalıştırılabilir. Dümen kafasına entegre edilmiş yenilikçi STILL LED veya dokunmatik ekran, daha fazla çalışma ergonomisi ve tüm ilgili kamyon verilerine mükemmel bir genel bakış sağlar.

EXH-SF 16C/20C, maksimum güvenlik ve aynı zamanda artırılmış kullanım performansı için, virajlarda hızı otomatik olarak ayarlayan STILL Curve Speed ​​Control sürücü destek sistemini standart olarak sunar. Sağlam yan çubuklar ve cömertçe boyutlandırılmış yaylı stand-on platformu, çalışma sırasında güvenlik ve konforu garanti eder. Yenilikçi STILL lityum iyon teknolojisi, molalarda akünün hızlı şarj edilmesini ve ara şarj edilmesini sağlayarak akıllı depo asistanının maksimum kullanılabilirliğini sağlar. Ayrıca, bireysel gereksinimlerinize uyacak şekilde farklı akü boyutları mevcuttur.

 

Mükemmel Ergonomi

Depo işleri hiç bu kadar kolay, ergonomik ve yorulmadan olmamıştı. Sabit yan çubuklara sahip mekanik yaylı platformda rahatça oturarak, elektrikli direksiyon ünitesi ve yenilikçi STILL yeke sayesinde aracı tek elle kolayca kontrol edebilirsiniz. Yeke kafasındaki LED veya dokunmatik ekran, siz kamyonun ön kısmını ve çatal uçlarını net bir şekilde görmenin keyfini çıkarırken, ilgili tüm bilgileri bir bakışta sağlar.

 

Depo için Akıllı Çözüm

Hiçbir koridor çok dar, hiçbir yol çok geniş değil – kompakt STILL EXH-SF 16C-20C, manevra kabiliyeti ve kullanım performansının, yüksek pil gücünün ve hızlı yükleme seçeneklerinin ve optimum ergonomi ve güvenlik standartlarının mükemmel birleşimidir ve bu da onu daha uzun mesafelerde çalışırken bile bir kahraman yapar. Depo favorisi olacağı garantidir.

 

Üretkenliğiniz için Üretildi

Biz işimizde mükemmeliz, böylece siz de işinizde mükemmel olabilirsiniz: Güçlü (Li-Ion) akülerimiz ve yanal akü değişimimiz, maksimum manevra kabiliyeti için kompakt tasarımımız ve gerektiğinde ekstra uzun çatallarımız (2.400 mm) ile daha da fazla kullanım performansı deneyimleyin. Dengeli yan korumalar ve otomatik STILL Curve Speed ​​Control gibi akıllı güvenlik özellikleri, üretkenlik ve güvenliğin mükemmel dengesini sağlar.

Modele Genel Bakış

Model
Maksimum kapasite (kg)
Maksimum kaldırma yüksekliği (mm)
Seyahat hızı (km/sa)
Akü voltajı (V)
EXH-SF 16C / Li-İyon 1.600 125 8.5 24
EXH-SF 20C / Li-İyon 2.000 125 8.5 24

İndirme Linkleri