STILL LTX 70 Elektrikli Sürücü Koltuklu Traktör

Elektrikli Sürücü Koltuklu Traktör STILL LTX 70

 

Bu çalıştırma talimatlarında açıklanan çekici, geçerli standartlara ve güvenlik düzenlemelerine uygundur. Çekici kamuya açık yollarda kullanılacaksa, kullanıldığı ülkenin mevcut ulusal düzenlemelerine uygun olmalıdır. Sürücü belgesinin ilgili makamlardan alınması gerekmektedir. Çekiciler en son teknolojiyle donatılmıştır. Artık gereken tek şey, bunları tamamen güvenli bir şekilde kullanmak ve çalışır durumda tutmaktır. Bu çalıştırma talimatları bunun için gerekli bilgileri sağlar. Çekiciyi hizmete almadan önce verilen bilgileri okuyun ve dikkate alın. Bu önlem kazaları önleyecek ve garantinin geçerli kalmasını sağlayacaktır.

 

Hasar ve Kusurlar
Endüstriyel forkliftlerde veya ataşmanlarda meydana gelen hasarlar veya diğer kusurlar derhal amirine bildirilmelidir. Kullanımı tehlikeli olan endüstriyel forkliftler ve ataşmanlar, uygun şekilde onarılmadan kullanılmamalıdır. Güvenlik sistemleri ve anahtarlar çalıştırılmamalıdır.
kaldırıldı veya kapatıldı. Belirtilen ayarlar yalnızca üreticinin onayı ile değiştirilebilir.

 

Tehlikeli Alanlar
Tehlikeli alanlar, endüstriyel forkliftlerin, bunların çalışma ekipmanlarının veya yük kaldırma donanımlarının (örn. ataşmanları) hareketinin insanları tehlikeye atabileceği alanlardır. Buna aşağıdaki alanlar dahildir:
● Düşebilecek nesnelerle
● Hizmetteki ekipman veya cihazların düşmesinden veya alçaltılmasından etkilenebilecek olanlar Endüstriyel forkliftin tehlike bölgesinde durmayın.

 

Çalışma Alanı
Taşıma amacıyla yalnızca işletmeci şirket veya temsilcisi tarafından yetkilendirilen alanlar kullanılabilir. Yükler ancak bu amaç için tasarlanmış yerlerde kaldırılabilir ve depolanabilir. Manyetik akı yoğunluğunun daha büyük olduğu manyetik alanlı çalışma alanlarında 5 mT’den itibaren istenmeyen kamyon hareketleri, olumsuz koşullar altında tamamen önlenemez. Bu koşullar altında, bu amaç için özel olarak tasarlanmış bileşenleri kullanın.

 

Trafik Yolları
Trafik yolları iyi asfaltlanmış, düz ve engellerden arındırılmış olmalıdır. Drenaj kanalları ve hemzemin geçitler aynı seviyede olmalıdır. Gerekirse, kamyonların üzerinden mümkün olduğunca az çarpmayla geçebilmesi için rampalar sağlanmalıdır. Endüstriyel forkliftler keskin dönüşlerin, dik yokuşların veya çok dar veya alçak girişlerin olduğu yollarda seyahat etmek için kullanılmamalıdır. Endüstriyel forkliftlerin kullandığı eğimler üreticinin belirttiği sınırlar dahilinde olmalı ve yeterince pürüzlü bir yüzeye sahip olmalıdır. Üst ve alt uçlardaki düz ve kademeli geçişler, yükün yere değmesini veya şasiye zarar vermesini önlemelidir. İzin verilen alanın veya trafik alanlarının veya rotalarının yükleme noktalarının dışına çıkmayınız. Forkliftin veya yükün en yüksek kısmı ile çevredeki sabit parçalar arasında yeterli mesafe bulunmalıdır. UE 89/654/EEC Direktifine (işyeri için minimum sağlık ve güvenlik gereklilikleri) uygundur. Avrupa Birliği dışındaki ülkeler için o ülkenin ulusal düzenlemelerine uyulmalıdır. Trafik alanları veya güzergahları üzerindeki tehlikeli noktalar güvenlik altına alınmalı ve standart yol işaretleri ve gerekiyorsa ek uyarı işaretleri ile işaretlenmelidir. Kamuya açık yollarda araç kullanırken aşağıdaki kurallara uyun: Yürürlükteki yönetmeliklerin yanı sıra ilgili ülkedeki kış aylarında araç kullanma kısıtlamaları.

 

Yangın Koruması
İşletmeci şirket, endüstriyel forkliftin yakınında uygun yangın korumasının bulunmasını sağlamalıdır. Kullanım türüne bağlı olarak endüstriyel forkliftte ek yangın korumasının bulunması sağlanmalıdır. Herhangi bir şüphe durumunda, sorumlu denetleyici makamlardan bilgi isteyin.

Modele Genel Bakış

Model
Maksimum kapasite (kg)
Maksimum çeki demiri çekişi (kg)
Akü voltajı (V)
LTX 70 150 8000 48

İndirme Linkleri