STILL MX-X Dar Koridor İstifleyici

Dar Koridor İstifleyici STILL MX-X

 

Yenilikçi teknolojiler ve akıllı modülerlik: STILL MX-X Çok Dar Koridor Aracı (man-up) performans ve kullanıcı dostu olma konusunda yeni standartlar belirler. Her tür zorluğun üstesinden optimum şekilde gelmek için tasarlanan MX-X her tür uygulama profiline uygun performans paketleriyle öne çıkmaktadır. Böylece araç ebatlarından teknik özelliklerine varıncaya kadar özel gereksinimlerinize hassas şekilde adapte edilir. Odak merkezinde operatör yer almaktadır: Geniş ve esnek şeklide adapte edilebilir sürücü kabini, sezgisel kontroller ve akıllı destek sistemleri tüm vardiya boyunca hassas, konforlu ve verimli çalışma sağlar.

 

14 km/s’ye varan sürüş hızları, 18 metreye varan kaldırma yüksekliği ve pazarın en yüksek arta kalan yük kapasitesi MX-X’i, giderek kompakt hale gelen depo dünyasının taşıma performansı şampiyonu yapar. Aktif Yük Dengeleme (ALS) depolama ve geri alma proseslerini %5’e kadar kısaltarak önemli bir katkı sunarken, taret başlığı mekanizması da toplama mesafelerini daha da kısaltır. Tamamen kaynaklı yardımcı asansör sayesinde, MX-X, hizmet ömrü boyunca maksimum stabilite sunmasıyla dikkat çeker. STILL MX-X yüksek raf sipariş toplayıcılar gereksinimlerine göre özel olarak yapılandırılabilir ve mükemmel işlevsellikleri ile beğeninizi toplar.

 

Endüstriyel forkliftlerimiz uygunluk beyanında belirtilen geçerli düzenlemelere uygundur. Ülkeye özgü geçerli diğer herhangi bir Endüstriyel forkliftlerin kullanımına ilişkin düzenlemelere veya çalışma koşullarına da uyulmalıdır. Bu talimatların amacı sizi bilgilendirmektir. Endüstriyel forkliftinizi nasıl güvenli bir şekilde kullanacağınızı ve çalışır durumda tutacağınızı öğrenin. Bu nedenle işletmeci şirketin, işletme personelinin ve bakım personelinin devreye almadan önce bu talimatları öğrenmesi, anlaması ve içeriğine uyması önemlidir. Forkliftin çalışmaya hazır olması, performansı ve hizmet ömrü aşağıdakilere bağlıdır:
● Forkliftin amacına uygun kullanılması
● Operatör tarafından günlük muayene ve
● Düzenli, uygun bakım çalışmaları

Modele Genel Bakış

Model
Maksimum kapasite (kg)
Maksimum kaldırma yüksekliği (mm)
Seyahat hızı (km/sa)
Akü voltajı (V)
MX-X / Li-Ion 1.500 18110 14 80
MX-X iGo 1.400 14000

İndirme Linkleri