STILL RCD/RCG 25-35 Plus Dizel Forklift

Dizel Forklift STILL RCD/RCG 25-35 Plus

 

Bu Seri forkliftler, aşağıdaki yük kapasitelerine kadar malların taşınması ve istiflenmesi için uygundur: RCG 25 forkliftler maksimum 2,5 t yükü kaldırabilir; RCG 30 forkliftler maksimum 3,0 ton yükü kaldırabilir; RCG 35 forkliftler maksimum 3,5 ton yükü kaldırabilir. Bu model son derece çevreci bir motora, verimli bir şanzıman sistemine ve yüksek performanslı hidroliklere sahiptir. Kamyon sıkı testlerden geçmiştir ve sağlam ve güvenilirdir. Uzun yıllara dayanan pazar deneyimi, kamyon parçalarımızın çok güvenilir olduğunu kanıtlamıştır. Kamyon, küçük çaplı hidrolik direksiyon simidi, konforlu hidrolik kumanda kolu ve geniş saklama alanı sayesinde çok çeşitli işlemleri gerçekleştirebilmektedir. Bu forklift serisi aşağıdaki modelleri içerir: Bu serideki IC kamyonları: RCG 25 Plus, RCG 30 Plus, RCG 35 Plus

 

Sürüş Sistemi
Tahrik sistemi temel olarak motor, yakıt sistemi, hava emme sistemi, soğutma sistemi ve egzoz sisteminden oluşur. Motor, tork konvertörü, şanzıman dişlisi, şanzıman mili ve tahrik aksı ile entegredir. Motordan çıkan güç, tork konvertöründe tork dönüşümüne tabi tutulur ve burada türbin milinin yivli kaplini aracılığıyla dişli kutusunun kavrama tertibatına aktarılır. Güç, transmisyon dişlisinden düşük bir hızda diferansiyele iletilir ve yarım aks dişlileri ve yarım akslar aracılığıyla tahrik tekerleklerine sağlanan bir diferansiyel tahrik oluşturulur.

 

Fren Sistemi
Tahrik aksının her iki ucuna sırasıyla iki tekerlek freni monte edilmiştir.

 

İşletim Sistemi
Her iki el de iş hareketlerini yönlendirmek ve kontrol etmek için her zaman serbesttir. Sonuç, hızlı geri alma ve verimli istiflemedir.
İki çalıştırma kolu sırasıyla malların kaldırılmasını, indirilmesini ve eğilmesini kontrol eder. Çalıştırma için daha fazla kontrol kolu sağlanmıştır
ek eklentiler.

 

Direksiyon Sistemi
Direksiyon sistemi temel olarak direksiyon simidi, direksiyon kolonu ve direksiyon kontrol valfinden oluşur. Direksiyonun direksiyon silindiri vasıtasıyla arka tekerlekleri döndürdüğü hidrostatik direksiyon sistemidir. Motor çalışır durumdayken bile yönlendirme mümkündür
Direksiyonu çevirmek için ilave çaba gerektirmesine rağmen durduruldu.

 

Hidrolik Sistem
Hidrolik sistem, araç gövdesinin sağ tarafına monte edilen bir hidrolik pompa, yön kontrol valfi, kaldırma silindiri, yatırma silindiri, boru hatları ve bir yağ besleme tankından oluşur.

 

Elektrik Sistemi
Elektrik sistemi, öncelikle forklift kontrol konsolunun sağ alt tarafında ve çerçevenin sol tarafında yer aldığından iyi korunmaktadır. Gerekli güç, kasaya yerleşik 12 V, 80 Ah akü tarafından sağlanır.

 

Genel
Bu kullanım kılavuzunda açıklanan endüstriyel forklift geçerli standartlara ve güvenlik düzenlemelerine uygundur. Endüstriyel forklift en son teknolojiyle donatılmıştır. Bu çalıştırma talimatlarına uyulması endüstriyel forkliftin güvenli bir şekilde kullanılmasını sağlayacaktır. Bu kullanım kılavuzundaki spesifikasyonlara uyulması halinde endüstriyel forkliftin işlevselliği ve onaylanmış özellikleri korunacaktır. Teknolojiyi tanıyın, anlayın ve güvenli bir şekilde kullanın; bu kullanım talimatları şunları sağlar:
Kazaları önlemek ve forklifti garanti süresi sonrasında çalışmaya hazır tutmak için gerekli bilgiler ve yardım.
Öyleyse:
– Endüstriyel forklifti hizmete almadan önce kullanım talimatlarını okuyun ve talimatlara uyun.
– Kullanma kılavuzunda ve endüstriyel forkliftte yer alan tüm güvenlik bilgilerine daima uyun.

Modele Genel Bakış

Modeli
Maksimum kapasite (kg)
Maksimum kaldırma yüksekliği (mm)
Seyahat hızı (km/saat)
RCD 25 Plus 2.500 6.000 17
RCG 25 Plus 2.500 6.000 17
RCD 30 Plus 3.000 6.000 17
RCG 30 Plus 3.000 6.000 17
RCD 35 Plus 3.500 6.000 17
RCG 35 Plus 3.500 6.000 17