STILL RCE 25 – 35 Elektrikli Forklift Li-Ion

STILL RCE 25 / RCE 25 Li-Ion Akülü

 

Elektrikli forkliftler, modellerine bağlı olarak en fazla 2,5 ton yükün yüklenmesine ve paletli olarak taşınmasına olanak tanır. Yükün ağırlık merkezi verileri için her bir yük kapasitesi diyagramına bakın. Forklift kompakt bir tasarıma ve iyi görülebilir özelliklere sahiptir. Optimum stabilite ve çok dar koridorlarda güvenli dönüş özelliklerini sunar. Direksiyon ve çalışma hidroliği için forkliftin elektrikli tahrik ünitesi ve hidrolik pompalı elektrik motoru bulunur. Bu forklift serisinde aşağıdaki modeller bulunmaktadır:
Bu serideki elektrikli forkliftler şunlardır: RCE 25, RCE 25 Lityum İyon
Farklı modeller hakkında daha fazla bilgi almak için yetkili bayi ile iletişime geçin.

 

Tahrik
Ön tekerlekler doğrudan, şanzıman dişlisi üzerinden tahrik motoruna bağlanan tahrik mili tarafından tahrik edilir. Gereken güç, forklifte takılı güç aküsü tarafından sağlanır.

 

Direksiyon
Direksiyon simidinin çalışması, güç direksiyon sisteminin direksiyon silindirini kolayca kontrol ederek forkliftin dönmesini sağlar. Kompakt direksiyon aksı forkliftin yerinde dar
ve sabit şekilde dönüş yapmasını sağlar.

 

Hidrolik
Hidrolik sistem; hidrolik pompalı bir elektrik motoru (direksiyon ve çubuk kaldırma için), kaldırma çubuğu için yatırma silindiri, bir havalandırma filtresi, yağ geri dönüş filtresi, hidrolik yağı deposu ve emiş filtresi içerir.

 

Çalışma
Tek pedallı modellerde tahrik motoru ileri pedal ve geri sürüş anahtarı tarafından kontrol edilir; çift pedallı modellerde tahrik motoru ileri ve geri gaz pedalı tarafından kontrol edilir. İleri ve geri hızlar, durma konumuyla maksimum hız arasında ayarlanabilir. Sürücü direksiyonu kontrol etmek ve çeşitli çalışmaları yerine getirmek için her iki elini de kullanır,
bu nedenle hızlı yön değiştirme ve verimli istifleme seçenekleri etkinleştirilir. Kaldırma, indirme ve yatırma hareketlerini kontrol etmek için kumanda kolu kullanılır. Diğer aksesuarları çalıştırmak için ayrı bir kumanda kolu bulunur. Gerekirse tüm çalışma hareketleri (kaldırma, indirme ve yatırma) tek kumanda kollu kullanım ile kumanda edilebilir.

 

Frenler
Forkliftin servis freni fren pedalını kullanarak gerçekleştirilebilir. Gaz pedalı serbest bırakıldığında forklift, frenleme kontrollerini (LBC) kullanarak elektrikli fren uygular. Bu forklift bir enerji geri kazanımı sistemi ile donatılmıştır. Sürüş, frenleme veya gaz pedalına basılmadığı sırada enerji, elektrik enerjisine dönüştürülür ve güç aküsünü yeniden şarj eder.
El freni, fren pedalı kullanılarak etkinleştirilir.

 

Elektrik Sistemi
İyi korunan elektronik sistem, iç trim panelinin içinde, forkliftin sağ tarafında bulunur. Gereken güç, şaside dahili olarak bulunan güç aküsü ile sağlanır.

 

Genel
Bu kullanım talimatlarında tanımlanan endüstriyel forklift, yürürlükteki standartlara ve güvenlik talimatlarına uygundur. Endüstriyel forklift en gelişmiş teknolojiye sahiptir. Bu kullanım talimatlarına uymak, endüstriyel forkliftin güvenli bir şekilde kullanılmasını sağlayacaktır. Bu kullanım talimatlarında belirtilen teknik özelliklere uyulduğunda endüstriyel
forkliftin fonksiyonları ve onaylı özellikleri korunmuş olacaktır. Teknolojiyi tanıyın, anlayın ve güvenli şekilde kullanın. Bu kullanım talimatları, gerekli bilgileri sunarken kazaların önlenmesine ve forkliftin garanti süresinden daha uzun süre çalışmaya hazır kalmasına yardımcı olur.
Bu nedenle:
– Endüstriyel forklift hizmete alınmadan önce, kullanım talimatlarını okuyun ve talimatlara uyun.
– Kullanım talimatlarındaki ve endüstriyel forklift üzerindeki güvenlik bilgilerine daima  uyun.

Modele Genel Bakış

Model
Maksimum kapasite (kg)
Maksimum kaldırma yüksekliği (mm)
Seyahat hızı (km/sa)
Akü voltajı (V)
RCE 25 2.500 6.500 15 80
RCE 30 3.000 6.500 15 80
RCE 35 3.500 6.500 15 80